Αθήνα    216 9390562   Κυκλάδες    22840 53423

Εγκατάσταση ανελκυστήρα σε εμπορικά ή δημόσια κτίρια

Ο ανελκυστήρας Atlas Gigas είναι η ιδανική λύση μηχανικού ανελκυστήρα για εμπορικά και δημόσια κτίρια για ονομαστικά φορτία από 1050kg μέχρι 2500kg. Προσφέροντας τη δυνατότητα εγκατάστασης μεγαλύτερου θαλάμου σε φρεάτιο τυπικών διαστάσεων, εξασφαλίζει τη βέλτιστη αξιοποίηση χώρου για κτίρια με υψηλές απαιτήσεις στη ροή επιβατών.

Με την άριστη ποιότητα του κινητήρα χωρίς μειωτήρα της KLEEMANN, ο ανελκυστήρας Atlas Gigas είναι εξοπλισμένος με έναν υπερσύγχρονο μετασχηματιστή που παρέχει άριστη ποιότητα κίνησης και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου και κατανάλωσης ενέργειας.

Πλεονεκτήματα

Απεριόριστοι συνδυασμοί
Συνδυάστε όλα τα διαθέσιμα υλικά της γκάμας KLEEMANN ή επιλέξτε το δάπεδο και την επένδυση που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες του χώρου σας.

Αξιοπιστία
Ο Atlas Gigas είναι εξοπλισμένος με πιστοποιημένα εξαρτήματα ασφαλείας υψηλής ποιότητας που διασφαλίζουν την άριστη λειτουργία του ανελκυστήρα, ακόμα και για τα πιο απαιτητικά έργα.

Βέλτιστη αξιοποίηση χώρου
Η δυνατότητα εγκατάστασης μεγάλου θαλάμου σε φρεάτιο τυπικών διαστάσεων παρέχει τη βέλτιστη αξιοποίηση χώρου για κτίρια με μεγάλη ροή επιβατών.

Οικολογικός σχεδιασμός
O Atlas Gigas σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις αρχές του οικολογικού σχεδιασμού (Eco design ISO 14006) και διαθέτει Περιβαλλοντική Δήλωση προϊόντος σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14025.

Σύστημα ανύψωσης μηχανής
Το σύστημα ανύψωσης μηχανής του Atlas Gigas είναι ειδικά σχεδιασμένο για να διευκολύνει την εγκατάσταση ανελκυστήρων μεγάλων φορτίων, και επομένως μεγαλύτερων κινητήρων.

Ωφέλιμο φορτίο (Kg) 1050 - 2500 Kg
Ανάρτηση 2:1
Μηχανοστάσιο Με ή χωρίς μηχανοστάσιο
Μέγιστη διαδρομή 45 m
Μέγιστος αριθμός στάσεων 16
Μέγιστη ταχύτητα 1,6 m/s
Ελάχιστο βάθος πυθμένα 1100 mm
Ελάχιστο ύψος τελευταίου ορόφου 3800 mm

Φωτογραφίες

Καλέστε μας

ΑΘΗΝΑ
216 9390562

ΚΥΚΛΑΔΕΣ
22840 53423

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχεδιασμός - Εγκατάσταση - Συντήρηση Ανελκυστήρων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

SHARE

FOLLOW US

Follow AegeanLift on Facebook

© Developed by Jetnet