Αθήνα    216 9390562   Κυκλάδες    22840 53423

Εγκατάσταση ανελκυστήρα σε ξενοδοχειακή μονάδα

Ο Atlas Gigas είναι η ιδανική λύση μηχανικού ανελκυστήρα για ξενοδοχεία , καθώς έχει σχεδιαστεί  για κτίρια με υψηλές απαιτήσεις στη ροή επιβατών, όπως τα ξενοδοχεία. Εξοπλισμένος με κινητήρα χωρίς μειωτήρα της KLEEMANN και υπερσύγχρονο inverter για εξαιρετική ποιότητα κίνησης, προσφέρει εξαιρετικά χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση και επίπεδα θορύβου. Προσαρμόστε τον ανελκυστήρα σας στο στυλ και το περιβάλλον του ξενοδοχείου σας, επιλέγοντας από μια ευρεία γκάμα σχεδίων και επενδύσεων.

Πλεονεκτήματα

Απεριόριστοι συνδυασμοί
Συνδυάστε όλα τα διαθέσιμα υλικά της γκάμας KLEEMANN ή επιλέξτε το δάπεδο και την επένδυση που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες του χώρου σας.

Αξιοπιστία
Ο Atlas Gigas είναι εξοπλισμένος με πιστοποιημένα εξαρτήματα ασφαλείας υψηλής ποιότητας που διασφαλίζουν την άριστη λειτουργία του ανελκυστήρα, ακόμα και για τα πιο απαιτητικά έργα.

Βέλτιστη αξιοποίηση χώρου
Η δυνατότητα εγκατάστασης μεγάλου θαλάμου σε φρεάτιο τυπικών διαστάσεων παρέχει τη βέλτιστη αξιοποίηση χώρου για κτίρια με μεγάλη ροή επιβατών.

Οικολογικός σχεδιασμός
O Atlas Gigas σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις αρχές του οικολογικού σχεδιασμού (Eco design ISO 14006) και διαθέτει Περιβαλλοντική Δήλωση προϊόντος σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14025.

Σύστημα ανύψωσης μηχανής
Το σύστημα ανύψωσης μηχανής του Atlas Gigas είναι ειδικά σχεδιασμένο για να διευκολύνει την εγκατάσταση ανελκυστήρων μεγάλων φορτίων, και επομένως μεγαλύτερων κινητήρων.

Τεχνικές προδιαγραφές

Ωφέλιμο φορτίο (Kg) 1050 - 2500 Kg
Ανάρτηση 2:1
Μηχανοστάσιο Με ή χωρίς μηχανοστάσιο
Μέγιστη διαδρομή 45 m
Μέγιστος αριθμός στάσεων 16
Μέγιστη ταχύτητα 1,6 m/s
Ελάχιστο βάθος πυθμένα 1100 mm
Ελάχιστο ύψος τελευταίου ορόφου 3800 mm

Φωτογραφίες

Καλέστε μας

ΑΘΗΝΑ
216 9390562

ΚΥΚΛΑΔΕΣ
22840 53423

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχεδιασμός - Εγκατάσταση - Συντήρηση Ανελκυστήρων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

SHARE

FOLLOW US

Follow AegeanLift on Facebook

© Developed by Jetnet