Αθήνα    216 9390562   Κυκλάδες    22840 53423

Εγκατάσταση ανελκυστήρων σε νοσοκομεία

Οι νοσοκομειακοί ανελκυστήρες αποτελούν την ιδανική λύση για τις υψηλές απαιτήσεις λειτουργίας και κάθετης μετακίνησης ασθενών, επισκεπτών και προσωπικού. Ο Atlas Gigas, διαθέτοντας αυτόματο απεγκλωβισμό, είναι η ιδανική λύση μηχανικού ανελκυστήρα για νοσοκομεία και μεταφορά φορτίου 1050-2500kg. Εξοπλισμένος με κινητήρα χωρίς μειωτήρα της KLEEMANN και υπερσύγχρονο inverter για εξαιρετική ποιότητα κίνησης, ο Atlas Gigas προσφέρει εξαιρετικά χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση και επίπεδα θορύβου.

Προσφέροντας εξοικονόμηση χώρου με την επιλογή εγκατάστασης μεγαλύτερου θαλάμου σε φρεάτιο τυπικών διαστάσεων, ο Atlas Gigas προσαρμόζεται στις λειτουργικές ανάγκες του νοσοκομείου και τις ειδικές απαιτήσεις των ασθενών, επισκεπτών και του προσωπικού.

Πλεονεκτήματα

Ελάχιστες δονήσεις
Τα ελαστικά παπουτσάκια οδηγών εξασφαλίζουν ελάχιστους κραδασμούς και εξαιρετική άνεση κίνησης.

Βέλτιστη αξιοποίηση χώρου
Η δυνατότητα εγκατάστασης μεγάλου θαλάμου σε φρεάτιο τυπικών διαστάσεων παρέχει τη βέλτιστη αξιοποίση χώρου για κτίρια με μεγάλη ροή επιβατών.

Ασφαλές κλείσιμο πορτών θαλάμου
Ο Atlas Gigas είναι εξοπλισμένος με φωτοκουρτίνες για να παρέχει πρόσθετη ασφάλεια και προστασία στον επιβάτη όταν κλείνουν οι πόρτες του θαλάμου.

Αυτόματος απεγκλωβισμός
Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, το σύστημα αυτόματου απεγκλωβισμού εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά επιβατών στον πλησιέστερο όροφο, όπου οι πόρτες ανοίγουν αυτόματα ώστε να επιτρέπεται η έξοδος τους από τον θάλαμο.

Οικολογικός σχεδιασμός
Ο Atlas Gigas σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις αρχές του οικολογικού σχεδιασμού (Eco design ISO 14006) και διαθέτει Περιβαλλοντική Δήλωση προϊόντος σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14025.

Τεχνικές προδιαγραφές

Ωφέλιμο φορτίο (Kg) 1050 - 2500 Kg
Ανάρτηση 2:1
Μηχανοστάσιο Με ή χωρίς μηχανοστάσιο
Μέγιστη διαδρομή 45 m
Μέγιστος αριθμός στάσεων 16
Μέγιστη ταχύτητα 1,6 m/s
Ελάχιστο βάθος πυθμένα 1100 mm
Ελάχιστο ύψος τελευταίου ορόφου 3800 mm

Φωτογραφίες

Καλέστε μας

ΑΘΗΝΑ
216 9390562

ΚΥΚΛΑΔΕΣ
22840 53423

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχεδιασμός - Εγκατάσταση - Συντήρηση Ανελκυστήρων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

SHARE

FOLLOW US

Follow AegeanLift on Facebook

© Developed by Jetnet