Αθήνα    216 9390562   Κυκλάδες    22840 53423

Συντήρηση Ανελκυστήρα

Πακέτο συντήρησης Aegean Lift

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συντήρησης Aegean Lift Signature Service Solutions, είναι μια επένδυση στην απόδοση και τη μακροζωία του ανελκυστήρα σας, με χαμηλό κόστος.

Το πρόγραμμα Aegean Lift Signature Service Solutions, περιλαμβάνει τον κατά τακτά χρονικά διαστήματα έλεγχο των ηλεκτρικών και μηχανικών διατάξεων ασφάλειας, καθώς και των υπόλοιπων εξαρτημάτων του ανελκυστήρα, για εξακρίβωση και εκτίμηση ανασφαλούς λειτουργίας, στην οποία μπορεί να οδηγηθεί η εγκατάσταση του ανελκυστήρα εξαιτίας μιας φθοράς, βλάβης ή και απορρύθμισης των μηχανικών ή ηλεκτρικών διατάξεων ασφαλείας και των λοιπών εξαρτημάτων αυτού. Περιλαμβάνει ακόμη τις απαραίτητες εργασίες για την αποκατάσταση της ασφαλούς λειτουργίας με εξάλειψη των βλαβών και των απορρυθμίσεων, καθώς επίσης τον καθαρισμό και τη λίπανση, όπου χρειάζεται, όλων των εξαρτημάτων σύμφωνα με τους κανόνες της τεχνικής και τις υποδείξεις των κατασκευαστών των εξαρτημάτων και των διατάξεων ασφαλείας.

Η διαφορά της Aegean Lift με τις άλλες εταιρείες, έγκειται στο ότι οι τεχνικοί μας βρίσκονται πάντα κοντά στους πελάτες μας, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης. Με αρωγό τον σεβασμό των πελατών μας, παρέχουμε το πιο ολοκληρωμένο πακέτο συντήρησης στην αγορά.

 

 

Καλέστε μας

ΑΘΗΝΑ
216 9390562

ΚΥΚΛΑΔΕΣ
22840 53423

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχεδιασμός - Εγκατάσταση - Συντήρηση Ανελκυστήρων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

SHARE

FOLLOW US

Follow AegeanLift on Facebook

© Developed by Jetnet